Gracja II Final
Administrator
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 571774976 (545M) [application/x-tar]
Saving to: `xxxx.tar'
100%[===================================================================================================================>] 571,774,976 11.2M/s in 53s
2009-11-13 15:27:41 (10.3 MB/s) - `xxxx.tar' saved [571774976/571774976]
545 mega w 53 sekundy .
Member
Fajne łącze serwer bez lagów nareszcie
Member
zrobilam wszystko jak jest napisane i nie dziala mi....
Administrator
Nemezis wrote:
zrobilam wszystko jak jest napisane i nie dziala mi....
?? a dokładniej mogę prosić o co chodzi ?
Member
Mam pytanie... Będzie zrobiony jakiś system dzięki któremu będę mógł się połączyć z serverem?
Member
Ja zrobiłem rename l2.BIN za pomocą totalcomandera podmieniłem host i all śmiga jak marzenie :)
Member
A ja zrobiłem wszystko jak należy i jak wpisuje login i hasło to mi nie chce połączyć z serwerem :/
Member
ja systemu w ogole nie zmienialem taki jak mialem przed dedykiem, chcialem sobie teraz wejsc na na l2 to mi pisze ze down... :/ a na stronce jest "Online"... :/
Luzik juz jest wszystko ok :D
Last edited by MaxPain (2009-11-13 17:22:43)
Administrator
Anette wrote:
A ja zrobiłem wszystko jak należy i jak wpisuje login i hasło to mi nie chce połączyć z serwerem :/
a update plików z oficjalnego servera ?
Aldi wrote:
Mam pytanie... Będzie zrobiony jakiś system dzięki któremu będę mógł się połączyć z serverem?
Jest w dziale how to connect .
Member
Spike wrote:
Anette wrote:
Tak zrobiłem ale nie wiem jak zmienić tego l2.bin na exe i może to przez to nie mogem się połączyć bo hosta zrobiłem
Administrator
Anette wrote:
Spike wrote:
Anette wrote:
Tak zrobiłem ale nie wiem jak zmienić tego l2.bin na exe i może to przez to nie mogem się połączyć bo hosta zrobiłem
W dziale how to connect na samym dole zrobiłem system ze zmienionym l2.bin na l2.exe tak że wystarczy tylko hosta zmienić
Member
Spike wrote:
Anette wrote:
Spike wrote:
a update plików z oficjalnego servera ?Tak zrobiłem ale nie wiem jak zmienić tego l2.bin na exe i może to przez to nie mogem się połączyć bo hosta zrobiłem
W dziale how to connect na samym dole zrobiłem system ze zmienionym l2.bin na l2.exe tak że wystarczy tylko hosta zmienić
pobrałem ten system właśnie i nawet wtedy nie mogę się połączyć :/ a jak wchodzę przez launchera to mi pobiera od nowa a czekać mi się nie chce na pobranie
Administrator
Anette wrote:
Spike wrote:
Anette wrote:
Tak zrobiłem ale nie wiem jak zmienić tego l2.bin na exe i może to przez to nie mogem się połączyć bo hosta zrobiłemW dziale how to connect na samym dole zrobiłem system ze zmienionym l2.bin na l2.exe tak że wystarczy tylko hosta zmienić
pobrałem ten system właśnie i nawet wtedy nie mogę się połączyć :/ a jak wchodzę przez launchera to mi pobiera od nowa a czekać mi się nie chce na pobranie
ok postaram się zrobić system bez hosta
Member
Spike wrote:
Anette wrote:
Spike wrote:
W dziale how to connect na samym dole zrobiłem system ze zmienionym l2.bin na l2.exe tak że wystarczy tylko hosta zmienićpobrałem ten system właśnie i nawet wtedy nie mogę się połączyć :/ a jak wchodzę przez launchera to mi pobiera od nowa a czekać mi się nie chce na pobranie
ok postaram się zrobić system bez hosta
będę bardzo wdzięczny
Member
Anette wrote:
Spike wrote:
Anette wrote:
pobrałem ten system właśnie i nawet wtedy nie mogę się połączyć :/ a jak wchodzę przez launchera to mi pobiera od nowa a czekać mi się nie chce na pobranieok postaram się zrobić system bez hosta
będę bardzo wdzięczny
Usuń system i dopiero wtedy zrób update , pisze bo wiele osób robi update ale zapomina ze server(z reguły) dodaje tylko pliki których brakuje