Gracja II Final
Member
No wiêc tak, od czego by tu zacz±æ... Niby du¿o zastrze¿eñ nie mam do tej klasy, wiêkszo¶æ jej aspektów jest chyba w normie, jednak... Skille typu rush impact, pozwalaj±ce wykonaæ atak z odleg³o¶ci i przybli¿enie siê do przeciwnika chyba nie dzia³aj± poprawnie. Fakt faktem Doombringerem gra³em tylko raz, a by³o to nied³ugo po pojawieniu siê kamaeli wiêc mog³y, i na pewno nast±pi³y, gruntowne zmiany, jednak moja w±tpliwo¶æ to czy te skille powinny tak dzia³aæ? By mo¿na by³o wykonywaæ je z miejsca? Poruszaæ siê nawet maj±c na sobie root? G³ównie to mnie trapi st±d ca³y w±tek.
Proszê o rozpatrzenie ca³ej sprawy i jak najszybsz± odpowied¼ oraz czy zostan± podjête jakie¶ dzia³ania.
Pozdrawiam
2Grim2Dream
Administrator
Grim wrote:
No wiêc tak, od czego by tu zacz±æ... Niby du¿o zastrze¿eñ nie mam do tej klasy, wiêkszo¶æ jej aspektów jest chyba w normie, jednak... Skille typu rush impact, pozwalaj±ce wykonaæ atak z odleg³o¶ci i przybli¿enie siê do przeciwnika chyba nie dzia³aj± poprawnie. Fakt faktem Doombringerem gra³em tylko raz, a by³o to nied³ugo po pojawieniu siê kamaeli wiêc mog³y, i na pewno nast±pi³y, gruntowne zmiany, jednak moja w±tpliwo¶æ to czy te skille powinny tak dzia³aæ? By mo¿na by³o wykonywaæ je z miejsca? Poruszaæ siê nawet maj±c na sobie root? G³ównie to mnie trapi st±d ca³y w±tek.
Proszê o rozpatrzenie ca³ej sprawy i jak najszybsz± odpowied¼ oraz czy zostan± podjête jakie¶ dzia³ania.
Pozdrawiam
2Grim2Dream
Temat przyjêty do sprawdzenia , odpowied¼ ju¿ w krótce.
Pozdrawiam
Spike
Administrator
Tak ma dzia³aæ mo¿esz przenie¶æ siê nawet z rotem tak samo z rotem dziala shadow step.Musisz byc w pewnej odleg³o¶ci od celu ¿eby ten skill zadzia³a³.
Member
No i tu jest chyba problem. Najpierw owy doombringer podchodzi do przeciwnika u¿ywaj±c skilla z pewnej odleg³o¶ci. ALE nastêpnie u¿ywa go ca³y czas stoj±c twarz± w twarz z przeciwnikiem, nie oddalaj±c siê od niego ani trochê. Wiêc w tym wypadku wymóg zachowania odleg³o¶ci od celu chyba nie zostaje spe³niony. Czy to równie¿ jest zgodne z jego dzia³aniem?
Member
Tak jest to zgodne z dzia³aniem, poniewa¿ jak mniemam owy doombringer to Dracoon. Robi on tak z jednego prostego powodu ten skill da siê zenchantowaæ tak aby dzia³a³ z miejsca i to ¿aden bug. Pozdrawiam
Last edited by Surender (2009-11-15 19:23:47)
Member
I taka odpowied¼ mi jak najbardziej odpowiada. W±tpliwo¶ci rozwiane, odpowiedzi poznane, temat mo¿na spokojnie zamkn±æ.